Tags

,

Assalamualaikum..hye korang. Apa khabar? Korang minat tak kpop.. Maybe setengah dari korang berminat dan ada yang tak berminat langsung.. Sya minat kpop dari kawan kawan .. Diaorang yang hasut Sya.. Maybe S

image

ya tak kuat iman tu yang berminat.. Masa mula mula minat Sya memang tak pernah lekang dari lappy.. Naseb la time tu Sya jauh dari family so jarang la Sya kena marah.. Macam macam Sya beli benda kpop seperti majalah kpop vcd lagu ngan poster.. Alamatnya pokai la duit Sya.. Bila balik pulak, Sya terpengaruh ngan orang kampung, ada pulak yang mengajak ke konsert..nasiblah tinggal ngan family jadi ada la yang tolong menghalang niat itu.. Tapi bila lama lama tinggal ngan family minat Sya, terhadao kpop nampaknya dah kurang.. Jadi pengajaran cerita ini jangan mudah terpengaruh ngan anasir luar . Kan.. kan… kan..